10 razlogov zakaj izbrati Goldpack proizvode


 • Kvaliteta: Goldpack v svoje proizvode vgrajuje samo najkvalitetnejše komponente. Naše vodilo ni nizka cena na račun kvalitete, temveč visoka kvaliteta za sprejemljivo ceno.
   
 • Zanesljivost: Zanesljivost delovanja je odvisna od mnogih dejavnikov: načrtovanja, kvalitete vgrajenih materijalov, izdelave in izkušenj. Goldpack posveča mnogo truda in časa v vseh fazah izdelave: raziskavi potreb kupca, načrtovanju, testiranju, izdelavi in spremljanju izdelka skozi življensko obdobje. Proces izdelave je narejen tako, da je možnost okvare čim manjša, tudi na osnovi napak, ki so se zgodile v zgodovini.
   
 • Inovativnost: Goldpack je oral ledino, vedno bil, in je še danes, na čelu razvoja novih tehnologij, ki so se uveljavljala na področju pakirne tehnike. Goldpack veliko vlaga v nove tehnologije in je pa zato med prvimi, ki novost lahko ponudi uporabniku. Goldpack ne sledi toku stanja v pakirni tehniki, temveč ga ustvarja.
   
 • Izkušnje: Goldpack je pionir na področju pakirne tehnike, saj je prisoten na trgu že iz pionirskih časov pakirne tehnike v 70-tih letih 20. stoletja. Goldpack ima bogate izkušnje iz preteklosti, ki ji pomagajo tudi pri načrtovanju prihodnosti.
   
 • Servis: Goldpack se trudi, da je vsaka napaka odpravljena v najkrajšem času. Kot proizvajalec pakirne opreme je v prednosti, ko pride do razpoložljivosti rezervnih delov, ki so v zelo visokem odstotku vedno na zalogi.
   
 • Podpora: Podpora je pojem, ki ga uporabnik ceni, ko jo potrebuje. Goldpack s svojimi izkušenimi sodelavci postavlja velik poudarek na po-prodajnih aktivnostih in stalno dostopnostjo svetovalnega osebja. 
   
 • Razvoj tehnologij: Goldpack sam obvladuje večino tehnologij, ki so uporabljene pri pakirni tehniki, ter je tako v nenehnem iskanju izboljšav in iskanja novih rešitev.
   
 • Garancija: Goldpack je bil eden prvih proizvajalcev pakirne opreme, ki je minimalno osnovno jamstvo podaljšal iz 1 na 2 leti. Po posebnem dogovoru je možno dokupiti podaljšano garancijsko jamstvo za 3 leta ali celo 5 let. Goldpack tudi na tak način dokazuje, da verjame v kvaliteto svojih izdelkov.
   
 • Vodilni proizvajalec: Goldpack je med vodilnimi proizvajalci pakirne opreme. Skozi vsa leta se je dokazoval s kvalitetnimi izdelki, ter tako pridobil zaupanje uporabnikov po vsem svetu, ki so se prepričali v kakovost in cenovno upravičenost proizvodov.
Goldpack pošjite povpraševanje
 

Katalog izdelkov

   
   
 

 

Prenos