Dobrodošli,
GOLDPACK - Zlatorog Oprema.


Iščete kvaliteten, celovit pakirni sistem?
Potrebujete zanesljivo kompletno pakirno rešitev?
Ali želite optimirati in izboljšati vaš obstoječ pakirni sistem?

Potem vas vljudno vabimo, da podrobneje spoznate našo obsežno paleto pakirnih proizvodov. Smo specializirani na področju  pakirnih sistemov, paletiziranja (vreče, paketi, škatle, treji, vezi, opeka,...), ovijanja palet, transportnih sistemov, vakuumske manipulacije, pakirne tehnologije in pakirnih materialov.

To pa še ni vse, poizvedite po dodatnih informacijah o produktih  in celostnih rešitvah s kontaktiranjem, obiskom in svetovanjem naših prodajnih referentov pri Vas.

Naše proizvode je možno uporabljati v veliko različnih branžah. Referenčna lista prikazuje različne branže v katerih je možna instalacija produktov in vodilna podjetja, ki že zaupajo našim produktom.
 
NOVOSTI!
Nov,  izboljšan AOP in OP 161
   
     
Goldpack avtomatski ovijalec palet AOP OP 161 Twist   Ovijalec palet AOP in OP 161 Twist z novimi tehničnimi rešitvami, ki prinašajo še večjo togost in robustnost, kar omogoča večjo hitrost ovijanja.

več >>
     
Visoko kapacitetni robot z 1800 cikli na uro
   
     

Goldapck RoboPAL
 
Zgornja meja kapacitete robotskih paletizerjev  se pomika vedno višje. V naši ponudbi tokrat predstavljamo najhitrejši  RoboPAL na svetu z najvišjo možno kapaciteto do 1800 ciklov na uro  z drugimi besedami 1 cikel na 2 sekundi.

več>>
     
Še hitrejši AOP Sigma
   
     

Goldpack AOP Sigma FX
 

Ovijalec AOP Sigma je dobil nove zmogljivosti. Najzmoglivejši model je dobil kapaciteto vse do 155 palet na uro. Prav tako pa je dobil še mnogo manjših izboljšav, ki optimizirajo njegovo ovijanje.


več >>
 

Katalog izdelkov

   
   
 

 

Prenos

 

 

 

 

Naročite E-novice

Ime in priimek:

E-pošta: